Geschikt – Ongeschikt

Mensen die mij kennen hebben mij, soms in duidelijke, soms in hele voorzichtige bewoordingen laten weten dat zij zich afvragen of ‘de politiek en de mens Arno Wip’ nou wel zo’n gelukkige combinatie is. Ik zou te ongeduldig zijn, te direct, te concreet en te scherp. Overigens zien mijn intimi dat niet direct als negatieve eigenschappen, meer zijn zij bang dat ik er in vastloop, dat ik opbrand en dat ik mezelf een onmogelijke opdracht geef.

Ik ben het er helemaal mee eens. 

De huidige politieke cultuur is absoluut niet de mijne. 

Maar, even één ding:

Nieuw Sociaal gaat voor een nieuwe bestuurscultuur. En, geloof mij, die komt er niet wanneer je stemt op mensen die zich aan de huidige cultuur conformeren of aanpassen.

Het moet anders, niets doen is geen optie en ik zet er met alle liefde een aantal jaren mijn tanden in.

Jij staat centraal bij Nieuw Sociaal, breng je stem uit op voor een nieuwe bestuurscultuur!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.